Over FutureFacilities; Experts in facilitaire dienstverlening

Onze naam zegt het al: wij richten onze blik op de toekomst. Op de toekomst van uw facilitaire organisatie, om precies te zijn. Wij zetten onze expertise in om uw bedrijf te voorzien van optimaal functionerende facilitaire processen. Dit doen we met bevlogenheid, een frisse blik en met oog voor het maatschappelijke klimaat. En omdat we facility managers in hart en nieren zijn, zit hostmanship, oprechte hospitality, in ons DNA verweven.

FutureFacilities is een jonge organisatie die begin 2021 is opgericht. We leveren facilitair maatwerk aan zowel het MKB als aan de grote, landelijke bedrijven. Onze organisatie bestaat uit een team van experts die zich dagelijks met bevlogenheid en een frisse blik inzetten voor úw organisatie. Door onze onafhankelijke positie en ons brede, veelzijdige netwerk zijn we in staat u van A tot Z te voorzien van een optimale facilitaire dienstverlening.

Danée Nijman, het gezicht achter FutureFacilities

Danée Nijman studeerde Facility Management aan Hogeschool Saxion in Deventer en werd al tijdens haar afstuderen getriggerd door het begrip Hostmanship. Want wat is tegenwoordig belangrijker dan het bieden van gastvrijheid aan zowel de klant als de medewerker. Dat is waar dit unieke concept is ontstaan: een facilitair bedrijf waarbij alle facilitaire diensten – van advies tot en met de uitvoering – onder één dak worden samengebracht met als kernwaarde ‘Hostmanship’. Begin 2021 werd FutureFacilities opgericht. Een innovatief bedrijf, bestaande uit een team van facilitaire experts met een groot hart voor oprechte hospitality.

Waarom FutureFacilities?

Alle facilitaire diensten onder één dak.

Van advies tot en met het managen van de praktische uitvoering: FutureFacilities is de oplossing voor iedere fase in uw facilitaire dienstverlening.

Een onafhankelijke, frisse en innovatieve blik op uw organisatie.

Het resultaat? Uw facilitaire processen worden maatschappelijk verantwoord, efficiënt, kostendekkend én toekomstbestendig ingericht.

100% transparantie en duidelijkheid.

Voordat we voor u aan de slag gaat weet u hoeveel tijd we kwijt zijn aan uw opdracht en wat het u gaat kosten. U komt nooit voor verrassingen te staan.

Wij verrichten maatwerk. Altijd.

Of het nu gaat om advies of het managen van uw facilitaire diensten: alles wat we doen is volledig afgestemd op uw bedrijf, op uw wensen en op uw klanten.

Onze samenwerking draait om u.

Natuurlijk kunnen wij u alles over FutureFacilities vertellen, maar onze samenwerking draait om u. Om uw bedrijf, om uw facilitaire processen en om uw klanten. Wilt u meer informatie over (een van) onze facilitaire diensten? Heeft u behoefte aan een oplossing op maat voor uw facilitaire vraagstuk, of heeft u interesse bij een vrijblijvend kennismakingsgesprek? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Meer informatie over onze facilitaire diensten?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, bel of mail.