Elk aspect van facilitaire dienstverlening onder één dak

Onze facilitaire services

In elk bedrijf, groot of klein, is een goed georganiseerde facilitaire dienst onmisbaar. Het is een geoliede machine die uw bedrijf ondersteunt bij het uitvoeren van haar kerntaken, die bijdraagt aan gelukkige en gezonde medewerkers, aan optimale efficiëntie en aan het vergroten van klanttevredenheid.

Maar het optimaal inrichten van uw facilitaire organisatie kan een uitdaging zijn. Veel ondernemers lopen vroeg of laat tegen facilitaire vraagstukken aan. Want hoe richt u uw facilitaire organisatie zo in dat het efficiënt, maatschappelijk verantwoord en kostendekkend of -besparend is?

FutureFacilities is expert op het gebied van facility management, uw facilitair verbinder met blik op de toekomst. Wij bieden een uniek concept. Bij ons vindt u alles op het gebied van facilitaire dienstverlening onder één dak. Van advies tot en met de uitvoering: onze experts adviseren, implementeren, begeleiden en voeren uit, zodat u van A tot Z ontzorgd wordt. Dit doen we met bevlogenheid, met een frisse blik op uw organisatie én met oog voor het maatschappelijke klimaat. Oprechte hospitality staat daarbij voorop.

Het resultaat? Een grotere klant- en medewerkerstevredenheid, een hogere efficiëntie en een facilitaire organisatie die op rolletjes loopt.

Hostmanship

Stel: u hebt een afspraak bij een bedrijf of organisatie. De receptioniste achter de balie ontvangt u vriendelijk en noemt u bij naam. U wordt naar de wachtruimte verwezen waar u neerploft op een goed zittende fauteuil. De krant van vandaag ligt voor u klaar en terwijl u wacht krijgt u een kop goede koffie voorgeschoteld. U voelt u welkom.

Bij FutureFacilities zijn we ervan overtuigd dat hostmanship, oprechte hospitality, de basis is van de dienstverlening binnen elk bedrijf en terugkomt in iedere facilitaire dienst. Met de juiste benadering en een prettige verblijfsomgeving, biedt u uw klanten een warm welkom en onderscheidt u zich van uw concurrenten.

FutureFacilities helpt u bij het doorontwikkelen van het serviceniveau binnen uw gehele organisatie. Wij trainen en coachen medewerkers in het bieden van hostmanship, zodat de dienstverlening en klanttevredenheid van uw bedrijf naar een hoger level wordt getild.

Wilt u hostmanship binnen uw organisatie optimaliseren? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Hostmanship analyse

Het aandachtpunt binnen de facilitaire dienstverlening ligt steeds meer op de mens; medewerkers, bezoekers en leveranciers. Servicebedrijven richten zich volledig op wat de klant van hen verwacht en dit moet doorgevoerd worden in alle lagen van de organisatie. Loyale medewerkers en loyale klanten staan op iedere manier met elkaar in verbinding, wat cruciaal is voor de organisatie.

Hostmanship, oftewel oprechte gastvrijheid, is gastvrijheid die écht het verschil maakt. Door oprechte gastvrijheid te bieden wordt een bezoek aan uw bedrijf een positieve ervaring die uw klant bijblijft. Het mes snijdt aan twee kanten, want oprechte hospitality zorgt niet alleen voor een ultieme klantbeleving. Doordat uw medewerkers zich bewust zijn van de positieve invloed en de toegevoegde waarde die zij bieden, verhoogt oprechte hospitality het werkplezier van uw medewerkers. Het resultaat? Een hogere werknemerstevredenheid en een optimale klanttevredenheid.

Uw bedrijf op de kaart zetten door middel van Hostmanship? Onze experts bieden een uitgebreide Hostmanship analyse. Daarbij krijgt u gerichte en concrete handvatten om oprechte hospitality door te voeren binnen uw organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Facilitair advies

Het inrichten van een optimaal facilitair model kan veel van uw organisatie vragen. Loopt u tegen facilitaire vraagstukken aan? Bij FutureFacilities hebben we de kennis en kunde in huis om u te adviseren bij het inrichten én optimaliseren van uw facilitaire organisatie. We onderzoeken, zowel in- als extern, we sporen knelpunten op en we denken mee. Onze bevindingen vertalen we naar concrete adviezen, die we vastleggen in een helder, richtinggevend adviesrapport, waarmee u direct uit de voeten kunt.

De voordelen van facilitair advies van FutureFacilities? We zijn een jong bedrijf met een frisse visie. Onze experts staan met hun voeten in de klei en kennen alle ins and outs van het facilitaire concept, waardoor we u altijd van gedegen advies kunnen voorzien. Het rapport dat u van ons krijgt is dan ook concreet, praktisch, goed onderbouwd en direct implementeerbaar.

Projectbegeleiding

Wilt u de door FutureFacilities uitgebrachte adviezen implementeren binnen uw organisatie? Of heeft u behoefte aan extra capaciteit of expertise bij een of meerdere facilitaire projecten? Onze experts bieden facilitaire ondersteuning op locatie. We helpen u bij het doorvoeren van verbeteringen en het maken van efficiëntieslagen. Projectbegeleiding is altijd maatwerk. We doen dit in coproductie, maar we kunnen u de implementatie ook geheel uit handen nemen – afhankelijk van waar uw behoefte ligt.

U kunt onze projectbegeleiding inzetten voor ondersteuning en bij het implementeren van facilitaire projecten in de gehele breedte. Denk hierbij onder meer aan:

Eventmanagement

Bent u van plan een zakelijk evenement te lanceren? Van een meerdaagse beurs tot een netwerkborrel: FutureFacilities creëert, faciliteert én managet uw zakelijke event. We verzorgen de volledige organisatie, van locatie tot sprekers en catering, en we zorgen ervoor dat uw event een succes wordt. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd en kunt u zich volledig richten op het doel van het event.

Exploitatie en vastgoedbeheer

De exploitatie van uw vastgoed optimaliseren naar maximaal rendement, is anno nu best een uitdaging. Dat begrijpen we. De verwachtingen van huurders worden hoger, zowel als het gaat om de eisen aan uw pand, als van uw dienstverlening. En waar een ruimte voorheen vooral functioneel moest zijn, verschuift de focus nu naar een prettige woon- en werkomgeving.

FutureFacilities is expert op het gebied van vastgoedexploitatie en -beheer en helpt uw organisatie om maximaal rendement uit uw vierkante meters te halen. Met onze integrale aanpak zorgen we ervoor dat uw vastgoedmanagement efficiënter, klantgerichter en goedkoper wordt ingezet. Zo maximaliseren we uw rendement en vergroten we de klanttevredenheid. Want tevreden huurders zijn immers blijvende huurders.

Gezondheid en welzijn van medewerkers

Hoe staat het ervoor met de fysieke en mentale gezondheid van uw personeel? Gezonde medewerkers, die lekker in hun vel zitten en met plezier naar hun werk gaan, zijn goud waard voor uw organisatie. Aan de hand van diverse methoden bevordert FutureFacilities de ambiance op de werkvloer, met als doel het bijdragen aan het welzijn en de (werk)fitheid van uw medewerkers.

Meer informatie over onze facilitaire diensten?

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul het contactformulier in, bel of mail.